Design magazin
Design magazin
Étterem És Bár

WTC Effingut

Étterem És Bár A tervezőknek kísérletezniük kell az étteremtervezés különböző koncepcióival, amelyek vonzzák az ügyfelek körét, és frissek maradhatnak, és vonzóak lehetnek a tervezés jövőbeli trendei szempontjából. Az anyagok nem szokásos használata az egyik ilyen módja annak, hogy a mecénások dekorációval folytatódjanak. Az Effingut a sörgyárban bevált márka, amely hisz ebben a gondolatban. A motor alkatrészeinek szokatlanul történő használata a hangulat érdekében az étterem koncepciója. Átadja az ifjúsági szenvedélyek kapcsolatát, és ötvözi a Pune helyi kontextusát és a német sörkultúrát. Az újrahasznosított gyújtógyertya háttérképe a dekoráció másik jellemzője

Projekt neve : WTC Effingut, A tervezők neve : Ketan Jawdekar, Ügyfél neve : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Étterem És Bár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.