Design magazin
Design magazin
Finom Ékszerű Tojás

The Movie Theatre

Finom Ékszerű Tojás Ez a művészeti tárgy inspirálja az időtlen Faberge ékszereket és a Marilyn Monroe legendáját. A Filmszínház Finom Ékszerű Tojás egy nagy méretű, kinetikus finom ékszer, amely művészeti tárgyat és szobrokat ötvöz. Marilyn karakterét a fényképből vetítik ki, amelyet 1957-ben készített Richard Avedon, ahol a strucc rajongókkal pózol. A Mozi a kézzel készített és a digitális gyártási technológiák terméke, ezüstből készül és 193 köbméter cirkónia drágakövekkel van készítve. A tárgy 3 részből áll: A Színház, a forgó belső rész és egy Marilyn szobor.

Projekt neve : The Movie Theatre, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Finom Ékszerű Tojás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.