Design magazin
Design magazin
Finom Ékszerű Tojás

The Movie Theatre

Finom Ékszerű Tojás Ez a művészeti tárgy inspirálja az időtlen Faberge ékszereket és a Marilyn Monroe legendáját. A Filmszínház Finom Ékszerű Tojás egy nagy méretű, kinetikus finom ékszer, amely művészeti tárgyat és szobrokat ötvöz. Marilyn karakterét a fényképből vetítik ki, amelyet 1957-ben készített Richard Avedon, ahol a strucc rajongókkal pózol. A Mozi a kézzel készített és a digitális gyártási technológiák terméke, ezüstből készül és 193 köbméter cirkónia drágakövekkel van készítve. A tárgy 3 részből áll: A Színház, a forgó belső rész és egy Marilyn szobor.

Projekt neve : The Movie Theatre, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Finom Ékszerű Tojás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.