Design magazin
Design magazin
Zászlóshajó Bolt

WADA Sports

Zászlóshajó Bolt 30. évfordulója alkalmából a WADA Sports egy újonnan épített központba és zászlóshajó-üzletbe költözött. Az üzlet belsejében egy óriási elliptikus fémszerkezet van, amely az épületet támasztja alá. Az elliptikus szerkezetet az ütőtermékek speciálisan kialakított rögzítőelemben igazítják. A ütők sorba vannak rendezve, és egyenként könnyedén elvihetők. A fenti ellipszis alakú különféle értékes vintage és modern ütők megjelenítésére szolgál, amelyeket az ország egész területéről összegyűjtöttek, és amelyek az üzlet belső részét ütőmúzeummá alakítják.

Projekt neve : WADA Sports, A tervezők neve : Tetsuya Matsumoto, Ügyfél neve : WADA SPORTS.

WADA Sports Zászlóshajó Bolt

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.