Design magazin
Design magazin
Moduláris Kanapé

Laguna

Moduláris Kanapé A Laguna designer ülőhelyek moduláris kanapék és padok széles körű kortárs gyűjteménye. Elena Trevisan olasz építész tervezte, figyelembe véve a vállalati ülőhelyeket. Ívelt, kör alakú és egyenes kanapé modulok karokkal és anélkül egyaránt összekapcsolódnak a megfelelő dohányzóasztalokkal, hogy rugalmasságot biztosítsanak több belsőépítészeti terv létrehozásához.

Projekt neve : Laguna, A tervezők neve : Elena Trevisan, Ügyfél neve : SITIA .

Laguna Moduláris Kanapé

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.