Design magazin
Design magazin
Moduláris Kanapé

Laguna

Moduláris Kanapé A Laguna designer ülőhelyek moduláris kanapék és padok széles körű kortárs gyűjteménye. Elena Trevisan olasz építész tervezte, figyelembe véve a vállalati ülőhelyeket. Ívelt, kör alakú és egyenes kanapé modulok karokkal és anélkül egyaránt összekapcsolódnak a megfelelő dohányzóasztalokkal, hogy rugalmasságot biztosítsanak több belsőépítészeti terv létrehozásához.

Projekt neve : Laguna, A tervezők neve : Elena Trevisan, Ügyfél neve : SITIA .

Laguna Moduláris Kanapé

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.