Design magazin
Design magazin
A Sörcsomagolás

Okhota Strong

A Sörcsomagolás Ennek az újratervezésnek az az ötlete, hogy a termék magas ABV-jét vizuálisan felismerhető szilárd anyag - a hullámosított fém - segítségével mutassa be. A hullámosított fém dombornyomása az üveg fő motívumává válik, miközben tapinthatóvá és könnyen tarthatóvá válik. A hullámosított fémre emlékeztető grafikus mintát az alumíniumra továbbítják, és kiegészíthető egy átméretezett átlós márkajelzéssel és modernizált vadászképével, amely az új dizájnt dinamikusabbá teszi. Grafikus megoldás mind az üvegekhez, mind a palackokhoz, egyszerű és könnyen megvalósítható. A vastag színek és a vastag tervezési elemek vonzzák a célközönséget, és növelik a polcok láthatóságát.

Projekt neve : Okhota Strong, A tervezők neve : Uniqa Creative Engineering, Ügyfél neve : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong A Sörcsomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.