Design magazin
Design magazin
A Sörcsomagolás

Okhota Strong

A Sörcsomagolás Ennek az újratervezésnek az az ötlete, hogy a termék magas ABV-jét vizuálisan felismerhető szilárd anyag - a hullámosított fém - segítségével mutassa be. A hullámosított fém dombornyomása az üveg fő motívumává válik, miközben tapinthatóvá és könnyen tarthatóvá válik. A hullámosított fémre emlékeztető grafikus mintát az alumíniumra továbbítják, és kiegészíthető egy átméretezett átlós márkajelzéssel és modernizált vadászképével, amely az új dizájnt dinamikusabbá teszi. Grafikus megoldás mind az üvegekhez, mind a palackokhoz, egyszerű és könnyen megvalósítható. A vastag színek és a vastag tervezési elemek vonzzák a célközönséget, és növelik a polcok láthatóságát.

Projekt neve : Okhota Strong, A tervezők neve : Uniqa Creative Engineering, Ügyfél neve : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong A Sörcsomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.