Design magazin
Design magazin
Csomagolás

Stonage

Csomagolás A kreatívan kombinált alkoholtartalmú italok az „oldódó csomag” koncepcióval a Olvadókő egyedi értéket képvisel a hagyományos alkoholcsomagolásokkal szemben. A szokásos nyitási csomagolási eljárás helyett az olvadékkövet úgy tervezték, hogy feloldódjon, amikor magas hőmérsékletű felülettel érintkezik. Amikor az alkoholcsomagot forró vízzel öntik, a „márvány” mintázatú csomagolás feloldódik, miközben az ügyfél készen áll arra, hogy élvezze az italt saját egyedi termékével. Ez egy új módja annak, hogy élvezze az alkoholtartalmú italokat és a hagyományos értéket.

Projekt neve : Stonage, A tervezők neve : Wong Soon Wey, Ügyfél neve : National Taiwan University of Arts.

Stonage Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.