Design magazin
Design magazin
Csomagolás

Stonage

Csomagolás A kreatívan kombinált alkoholtartalmú italok az „oldódó csomag” koncepcióval a Olvadókő egyedi értéket képvisel a hagyományos alkoholcsomagolásokkal szemben. A szokásos nyitási csomagolási eljárás helyett az olvadékkövet úgy tervezték, hogy feloldódjon, amikor magas hőmérsékletű felülettel érintkezik. Amikor az alkoholcsomagot forró vízzel öntik, a „márvány” mintázatú csomagolás feloldódik, miközben az ügyfél készen áll arra, hogy élvezze az italt saját egyedi termékével. Ez egy új módja annak, hogy élvezze az alkoholtartalmú italokat és a hagyományos értéket.

Projekt neve : Stonage, A tervezők neve : Wong Soon Wey, Ügyfél neve : National Taiwan University of Arts.

Stonage Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.