Design magazin
Design magazin
Összecsukható Szemüveg

Blooming

Összecsukható Szemüveg A Sonja szemüvegtervezését a virágzó virágok és a korai szemüvegkeret ihlette. A természet organikus formáit és a szemüvegkeretek funkcionális elemeit ötvözve a tervező kidolgozott egy átváltható tárgyat, amely könnyen kezelhető, többféle megjelenést biztosítva. A terméket praktikus hajtogatási lehetőséggel tervezték, a lehető legkevesebb helyet foglalva a hordtáskában. A lencsék lézerrel vágott plexi üvegből készülnek, orchidea virágnyomatokkal, és a keretek manuálisan készülnek 18 k aranyozott sárgaréz segítségével.

Projekt neve : Blooming, A tervezők neve : Sonja Iglic, Ügyfél neve : Sonja Iglic.

Blooming Összecsukható Szemüveg

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.