Design magazin
Design magazin
Összecsukható Szemüveg

Blooming

Összecsukható Szemüveg A Sonja szemüvegtervezését a virágzó virágok és a korai szemüvegkeret ihlette. A természet organikus formáit és a szemüvegkeretek funkcionális elemeit ötvözve a tervező kidolgozott egy átváltható tárgyat, amely könnyen kezelhető, többféle megjelenést biztosítva. A terméket praktikus hajtogatási lehetőséggel tervezték, a lehető legkevesebb helyet foglalva a hordtáskában. A lencsék lézerrel vágott plexi üvegből készülnek, orchidea virágnyomatokkal, és a keretek manuálisan készülnek 18 k aranyozott sárgaréz segítségével.

Projekt neve : Blooming, A tervezők neve : Sonja Iglic, Ügyfél neve : Sonja Iglic.

Blooming Összecsukható Szemüveg

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.