Design magazin
Design magazin
Bár Étterem

IL MARE

Bár Étterem Ebben az étteremben elfogadtuk a „vágható és beilleszthető tervezés” fogalmát. A több étterem üzemeltetése érdekében felbecsülhetetlen értékű proteán kombinációs minták felhasználása. Például az oszlop és a mennyezet összekötő boltív alakja a formadarab egy részévé válik, és biztosan jóval meghaladja a padot vagy a bárpultot. Ez természetesen pusztán a légkör megosztására is felhasználható. Valójában további három étterem már befejeződött, és ez a kivágás-beillesztés-tervezés kedvező hatást gyakorolt.

Projekt neve : IL MARE, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection.

IL MARE Bár Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.