Design magazin
Design magazin
Bár Étterem

IL MARE

Bár Étterem Ebben az étteremben elfogadtuk a „vágható és beilleszthető tervezés” fogalmát. A több étterem üzemeltetése érdekében felbecsülhetetlen értékű proteán kombinációs minták felhasználása. Például az oszlop és a mennyezet összekötő boltív alakja a formadarab egy részévé válik, és biztosan jóval meghaladja a padot vagy a bárpultot. Ez természetesen pusztán a légkör megosztására is felhasználható. Valójában további három étterem már befejeződött, és ez a kivágás-beillesztés-tervezés kedvező hatást gyakorolt.

Projekt neve : IL MARE, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection.

IL MARE Bár Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.