Design magazin
Design magazin
Karácsonyfa

A ChristmaSpiral

Karácsonyfa A tervező új formák és új anyagok felhasználásával megpróbálta újraértelmezni a hagyomány klasszikus szimbólumát, a karácsonyfát. Különösen egy tárgy fejlesztésére összpontosított, amely egyszerre lett tartály és annak tartalma, és kidolgozott egy doboz-konténert, amely kitéve a tartóelemré válik. Valójában, ha nem használják, a fát hengeres fa doboz zárja be és védi, miközben kitett spirál alakban alakul ki, teljes fényében fénysugár borítja, ami növeli ennek a formatervezési objektumnak a kompozíciós vertikális helyzetét.

Projekt neve : A ChristmaSpiral, A tervezők neve : Francesco Taddei, Ügyfél neve : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Karácsonyfa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.