Design magazin
Design magazin
Karácsonyfa

A ChristmaSpiral

Karácsonyfa A tervező új formák és új anyagok felhasználásával megpróbálta újraértelmezni a hagyomány klasszikus szimbólumát, a karácsonyfát. Különösen egy tárgy fejlesztésére összpontosított, amely egyszerre lett tartály és annak tartalma, és kidolgozott egy doboz-konténert, amely kitéve a tartóelemré válik. Valójában, ha nem használják, a fát hengeres fa doboz zárja be és védi, miközben kitett spirál alakban alakul ki, teljes fényében fénysugár borítja, ami növeli ennek a formatervezési objektumnak a kompozíciós vertikális helyzetét.

Projekt neve : A ChristmaSpiral, A tervezők neve : Francesco Taddei, Ügyfél neve : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Karácsonyfa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.