Design magazin
Design magazin
A Vállalati Ajándék

Yun Tea

A Vállalati Ajándék Ez a teagyűjtemény-felépítés magában foglalja a kínai állatöv fogalmát és a kétnyelvű márka-identitással rendelkező horoszkópokat, amely eltérő megközelítés és hanghang segítségével elősegíti ezt a kínai kulturális hagyományt az egész világon. A nyugati chinoiserie fűz mintázatának grafikai stílusát manipulálták a keleti kínai papírra vágó állatöv karakterrel, amely vizuális identitást hoz létre, amely a tea és az állatöv szerencsés virágához kapcsolódik.

Projekt neve : Yun Tea, A tervezők neve : Jacky Cheung, Ügyfél neve : SharpMotion.

Yun Tea A Vállalati Ajándék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.