Design magazin
Design magazin
A Vállalati Ajándék

Yun Tea

A Vállalati Ajándék Ez a teagyűjtemény-felépítés magában foglalja a kínai állatöv fogalmát és a kétnyelvű márka-identitással rendelkező horoszkópokat, amely eltérő megközelítés és hanghang segítségével elősegíti ezt a kínai kulturális hagyományt az egész világon. A nyugati chinoiserie fűz mintázatának grafikai stílusát manipulálták a keleti kínai papírra vágó állatöv karakterrel, amely vizuális identitást hoz létre, amely a tea és az állatöv szerencsés virágához kapcsolódik.

Projekt neve : Yun Tea, A tervezők neve : Jacky Cheung, Ügyfél neve : SharpMotion.

Yun Tea A Vállalati Ajándék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.