Design magazin
Design magazin
A Kárpitozott Akusztikus Panelek

University of Melbourne - Arts West

A Kárpitozott Akusztikus Panelek Röviden az volt, hogy sokféle szövettel becsomagolt akusztikus panelt szállítsunk és telepítsünk, különféle méretben, szögben és alakban. Az eredeti prototípusok megváltoztak mind a kialakításban, mind a panelek falra, mennyezetből és a lépcső aljáról történő felfüggesztésének és felfüggesztésének fizikai módjaiban. Ezen a ponton rájöttünk, hogy a mennyezeti panelek jelenlegi szabadalmaztatott függesztő rendszerei nem felelnek meg az igényeinknek, és saját fejlesztésűket terveztünk.

Projekt neve : University of Melbourne - Arts West , A tervezők neve : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Ügyfél neve : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  A Kárpitozott Akusztikus Panelek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.