Design magazin
Design magazin
A Kárpitozott Akusztikus Panelek

University of Melbourne - Arts West

A Kárpitozott Akusztikus Panelek Röviden az volt, hogy sokféle szövettel becsomagolt akusztikus panelt szállítsunk és telepítsünk, különféle méretben, szögben és alakban. Az eredeti prototípusok megváltoztak mind a kialakításban, mind a panelek falra, mennyezetből és a lépcső aljáról történő felfüggesztésének és felfüggesztésének fizikai módjaiban. Ezen a ponton rájöttünk, hogy a mennyezeti panelek jelenlegi szabadalmaztatott függesztő rendszerei nem felelnek meg az igényeinknek, és saját fejlesztésűket terveztünk.

Projekt neve : University of Melbourne - Arts West , A tervezők neve : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Ügyfél neve : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  A Kárpitozott Akusztikus Panelek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.