Design magazin
Design magazin
A Logó

Vrossis

A Logó A formatervezés fő alapelve a görög ősi Vrossis szóból származik, amely táplálkozást jelent. A kozmetikumok táplálják a bőrt, a vegyi anyagok nem. Annak érdekében, hogy meggyőzzük az ügyfeleket arról, hogy az egész kozmetikai kozmetikumokról szól, az első nagybetűvel egészítették ki a levél anyagot. A nagybetűvel (V) olyan átalakítást kell végezni, amely jobban serkenti a szemet. Így a 'méhkirály korona' 'V-alakúvá vált. Különböző színűek a sorozat aláhúzásához. Kék szín a hidratáláshoz stb.

Projekt neve : Vrossis, A tervezők neve : Vrossis, Ügyfél neve : Vrossis.

Vrossis A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.