Design magazin
Design magazin
A Logó

Vrossis

A Logó A formatervezés fő alapelve a görög ősi Vrossis szóból származik, amely táplálkozást jelent. A kozmetikumok táplálják a bőrt, a vegyi anyagok nem. Annak érdekében, hogy meggyőzzük az ügyfeleket arról, hogy az egész kozmetikai kozmetikumokról szól, az első nagybetűvel egészítették ki a levél anyagot. A nagybetűvel (V) olyan átalakítást kell végezni, amely jobban serkenti a szemet. Így a 'méhkirály korona' 'V-alakúvá vált. Különböző színűek a sorozat aláhúzásához. Kék szín a hidratáláshoz stb.

Projekt neve : Vrossis, A tervezők neve : Vrossis, Ügyfél neve : Vrossis.

Vrossis A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.