Design magazin
Design magazin
A Selyem Foulard

Passion

A Selyem Foulard A "szenvedély" az egyik "Üdvözlet" objektum. Finoman hajtsa össze a selyemkendőt a zseb négyzetére, vagy vázolja be grafikának, és élettartama megőrizze. Olyan, mint egy játék - minden tárgynak egynél több funkciója van. A "Üdvözlet" a régi kézműves és a modern formatervezési tárgyak közötti szelíd korrelációt testesíti meg. Mindegyik formatervezés egyedi mű, és más történetet mond el. Képzeljen el egy olyan helyet, ahol minden apró részlet egy történetet mesélt el, ahol a minőség az élet értéke, és a legnagyobb luxus az, hogy igaz vagy magadra. Ez az, ahol a "Üdvözlet" találkozik Önnel. Hagyja, hogy a művészet megismerkedjen, és öregszik veled!

Projekt neve : Passion, A tervezők neve : Milena Grigaitiene, Ügyfél neve : Regards.

Passion A Selyem Foulard

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.