Design magazin
Design magazin
A Selyem Foulard

Passion

A Selyem Foulard A "szenvedély" az egyik "Üdvözlet" objektum. Finoman hajtsa össze a selyemkendőt a zseb négyzetére, vagy vázolja be grafikának, és élettartama megőrizze. Olyan, mint egy játék - minden tárgynak egynél több funkciója van. A "Üdvözlet" a régi kézműves és a modern formatervezési tárgyak közötti szelíd korrelációt testesíti meg. Mindegyik formatervezés egyedi mű, és más történetet mond el. Képzeljen el egy olyan helyet, ahol minden apró részlet egy történetet mesélt el, ahol a minőség az élet értéke, és a legnagyobb luxus az, hogy igaz vagy magadra. Ez az, ahol a "Üdvözlet" találkozik Önnel. Hagyja, hogy a művészet megismerkedjen, és öregszik veled!

Projekt neve : Passion, A tervezők neve : Milena Grigaitiene, Ügyfél neve : Regards.

Passion A Selyem Foulard

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.