Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Future 02

Ékszer Gyűjtemény A Future 02 projekt egy ékszergyűjtemény szórakoztató és élénk csavarral, amelyet körtémák ihlette. Mindegyik darabot számítógéppel támogatott tervező szoftverrel készítik, amelyet teljes egészében vagy részben szelektív lézeres szinterezéssel vagy acél 3D nyomtatási technológiával készítenek, és kézzel készítik a hagyományos ezüstműves technikákkal. A gyűjtemény ihlette a kör alakját, és gondosan megtervezve az euklideszi tételeket ábrázolja a hordható művészet mintáira és formáira, ily módon új kezdetet szimbolizálva; kiindulópont egy izgalmas jövőhez.

Projekt neve : Future 02, A tervezők neve : Ariadne Kapelioti, Ügyfél neve : .

Future 02 Ékszer Gyűjtemény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.