Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Future 02

Ékszer Gyűjtemény A Future 02 projekt egy ékszergyűjtemény szórakoztató és élénk csavarral, amelyet körtémák ihlette. Mindegyik darabot számítógéppel támogatott tervező szoftverrel készítik, amelyet teljes egészében vagy részben szelektív lézeres szinterezéssel vagy acél 3D nyomtatási technológiával készítenek, és kézzel készítik a hagyományos ezüstműves technikákkal. A gyűjtemény ihlette a kör alakját, és gondosan megtervezve az euklideszi tételeket ábrázolja a hordható művészet mintáira és formáira, ily módon új kezdetet szimbolizálva; kiindulópont egy izgalmas jövőhez.

Projekt neve : Future 02, A tervezők neve : Ariadne Kapelioti, Ügyfél neve : .

Future 02 Ékszer Gyűjtemény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.