Design magazin
Design magazin
A Dekoratív Beton

ConcreteCube

A Dekoratív Beton A projekt keretében Orbán Emese különféle anyagokból készített formákkal kísérletezett, emellett keverte a betont más anyagokkal. A tervező emellett nem szokatlan felületeket kíván létrehozni, valamint a betont különféle módon festette. Megpróbálta megválaszolni a következő kérdéseket. Milyen mértékben lehetne módosítani a betont, hogy az anyag továbbra is megtartsa jellemzőit? A beton csak egy szürke, hideg és kemény anyag? A tervező arra a következtetésre jutott, hogy a beton tulajdonságai megváltozhatnak, és ezért új anyagminőségek és benyomások merülnek fel.

Projekt neve : ConcreteCube, A tervezők neve : Emese Orbán, Ügyfél neve : Emese Orbán.

ConcreteCube A Dekoratív Beton

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.