Design magazin
Design magazin
A Dekoratív Beton

ConcreteCube

A Dekoratív Beton A projekt keretében Orbán Emese különféle anyagokból készített formákkal kísérletezett, emellett keverte a betont más anyagokkal. A tervező emellett nem szokatlan felületeket kíván létrehozni, valamint a betont különféle módon festette. Megpróbálta megválaszolni a következő kérdéseket. Milyen mértékben lehetne módosítani a betont, hogy az anyag továbbra is megtartsa jellemzőit? A beton csak egy szürke, hideg és kemény anyag? A tervező arra a következtetésre jutott, hogy a beton tulajdonságai megváltozhatnak, és ezért új anyagminőségek és benyomások merülnek fel.

Projekt neve : ConcreteCube, A tervezők neve : Emese Orbán, Ügyfél neve : Emese Orbán.

ConcreteCube A Dekoratív Beton

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.