Design magazin
Design magazin
A Dekoratív Beton

ConcreteCube

A Dekoratív Beton A projekt keretében Orbán Emese különféle anyagokból készített formákkal kísérletezett, emellett keverte a betont más anyagokkal. A tervező emellett nem szokatlan felületeket kíván létrehozni, valamint a betont különféle módon festette. Megpróbálta megválaszolni a következő kérdéseket. Milyen mértékben lehetne módosítani a betont, hogy az anyag továbbra is megtartsa jellemzőit? A beton csak egy szürke, hideg és kemény anyag? A tervező arra a következtetésre jutott, hogy a beton tulajdonságai megváltozhatnak, és ezért új anyagminőségek és benyomások merülnek fel.

Projekt neve : ConcreteCube, A tervezők neve : Emese Orbán, Ügyfél neve : Emese Orbán.

ConcreteCube A Dekoratív Beton

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.