Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Yanolja

A Vállalati Identitás A Yanolja Szöul 1. számú utazási információs platformja, amely koreai nyelven azt jelenti: „Hé, játsszunk”. A logót san-serif betűtípussal tervezték, hogy kifejezzék az egyszerű, praktikus benyomást. Kisbetűk használatával játékos és ritmikus képet hozhat létre, szemben a vastag betűkkel. Az egyes betűk közötti helyet finoman felülvizsgálják, hogy elkerüljék az optikai illúziókat, és még az embléma kis méreténél is növelte az olvashatóságot. Gondosan kiválasztottuk az élénk és élénk neonszíneket, és kiegészítő kombinációkat használtunk a rendkívül szórakoztató és popping képek készítéséhez.

Projekt neve : Yanolja, A tervezők neve : Kiwon Lee, Ügyfél neve : Yanolja.

Yanolja A Vállalati Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.