Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Yanolja

A Vállalati Identitás A Yanolja Szöul 1. számú utazási információs platformja, amely koreai nyelven azt jelenti: „Hé, játsszunk”. A logót san-serif betűtípussal tervezték, hogy kifejezzék az egyszerű, praktikus benyomást. Kisbetűk használatával játékos és ritmikus képet hozhat létre, szemben a vastag betűkkel. Az egyes betűk közötti helyet finoman felülvizsgálják, hogy elkerüljék az optikai illúziókat, és még az embléma kis méreténél is növelte az olvashatóságot. Gondosan kiválasztottuk az élénk és élénk neonszíneket, és kiegészítő kombinációkat használtunk a rendkívül szórakoztató és popping képek készítéséhez.

Projekt neve : Yanolja, A tervezők neve : Kiwon Lee, Ügyfél neve : Yanolja.

Yanolja A Vállalati Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.