Design magazin
Design magazin
Függő Lámpa

Snow drop

Függő Lámpa A Snow Drop mennyezet és moduláris világítás. Kényelme a fényerősség modulációval történő szabályozása a sima görgőrendszernek köszönhetően. Lépésről lépésre az ellensúly használatával a felhasználó képes növelni és csökkenteni a fényerőt. Ennek a tervezésnek a modulációja emlékeztet egy hóvirág virágzásának különböző szakaszaira, a tetraéder kezdetétől a végéig a négy háromszög fraktállal. Az ezüst borostyánból készült Edison izzót egy olaszos fehér plexiből készített tetraéderes exkluzív dobozba helyezik, amikor a formatervezés bezáródik.

Projekt neve : Snow drop, A tervezők neve : Nicolas Brevers,, Ügyfél neve : Gobo lighting.

Snow drop Függő Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.