Design magazin
Design magazin
Függő Lámpa

Snow drop

Függő Lámpa A Snow Drop mennyezet és moduláris világítás. Kényelme a fényerősség modulációval történő szabályozása a sima görgőrendszernek köszönhetően. Lépésről lépésre az ellensúly használatával a felhasználó képes növelni és csökkenteni a fényerőt. Ennek a tervezésnek a modulációja emlékeztet egy hóvirág virágzásának különböző szakaszaira, a tetraéder kezdetétől a végéig a négy háromszög fraktállal. Az ezüst borostyánból készült Edison izzót egy olaszos fehér plexiből készített tetraéderes exkluzív dobozba helyezik, amikor a formatervezés bezáródik.

Projekt neve : Snow drop, A tervezők neve : Nicolas Brevers,, Ügyfél neve : Gobo lighting.

Snow drop Függő Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.