Design magazin
Design magazin
A Keverő Paletta

MiioPalette

A Keverő Paletta A Miio Palette kialakítását egy festő palettája ihlette, de fogászati laboratórium számára készült. A tervező ötvözte a művészi és a funkcionális perspektívát, és olyan terméket hozott létre, amely könnyen tisztítható, leszerelhető üvegfelülettel van felszerelve, amely elegyíti a kompozitot, és 9 kutakkal rendelkezik, ahol praktikusan tárolhatja kerámia edényeit. A keverőlemez segítségével a felhasználó könnyen beállíthatja az összes kis palackot, hogy teljes mértékben megfeleljenek megkülönböztető tulajdonságaiknak, hogy a fogtechnikusok maximális teljesítményt érjenek el.

Projekt neve : MiioPalette, A tervezők neve : Gilbert Vasile, Ügyfél neve : miioPALETTE.

MiioPalette A Keverő Paletta

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.