Design magazin
Design magazin
A Keverő Paletta

MiioPalette

A Keverő Paletta A Miio Palette kialakítását egy festő palettája ihlette, de fogászati laboratórium számára készült. A tervező ötvözte a művészi és a funkcionális perspektívát, és olyan terméket hozott létre, amely könnyen tisztítható, leszerelhető üvegfelülettel van felszerelve, amely elegyíti a kompozitot, és 9 kutakkal rendelkezik, ahol praktikusan tárolhatja kerámia edényeit. A keverőlemez segítségével a felhasználó könnyen beállíthatja az összes kis palackot, hogy teljes mértékben megfeleljenek megkülönböztető tulajdonságaiknak, hogy a fogtechnikusok maximális teljesítményt érjenek el.

Projekt neve : MiioPalette, A tervezők neve : Gilbert Vasile, Ügyfél neve : miioPALETTE.

MiioPalette A Keverő Paletta

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.