Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Angel Named Mother

Nyaklánc Az anyai szeretet ihlette a Nyaklánc angyal nevű anyát az Anyák napjának eseményén tervezték. Egy ilyen emlékezetes terv célja az anyák szellemi értékeinek megemlékezése és a szerelmesek provokálása az értékes örökkévaló tárgy megtekintésével. Ez az egyenlőtlen nyaklánc ajándékba adható anyának, feleségnek, lánynak vagy kedvesemnek, hogy felhívja a figyelmet az anyának.

Projekt neve : Angel Named Mother, A tervezők neve : Alireza Asadi, Ügyfél neve : AR.A.

Angel Named Mother Nyaklánc

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.