Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Angel Named Mother

Nyaklánc Az anyai szeretet ihlette a Nyaklánc angyal nevű anyát az Anyák napjának eseményén tervezték. Egy ilyen emlékezetes terv célja az anyák szellemi értékeinek megemlékezése és a szerelmesek provokálása az értékes örökkévaló tárgy megtekintésével. Ez az egyenlőtlen nyaklánc ajándékba adható anyának, feleségnek, lánynak vagy kedvesemnek, hogy felhívja a figyelmet az anyának.

Projekt neve : Angel Named Mother, A tervezők neve : Alireza Asadi, Ügyfél neve : AR.A.

Angel Named Mother Nyaklánc

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.