Design magazin
Design magazin
Kávézó Belsőépítészet

& Dough

Kávézó Belsőépítészet Az ügyfél székhelye Japánban található, 1300 fánkbolt márkaüzlettel, a Dough pedig egy újonnan kifejlesztett kávézómárka, és az első üzlet, amely nagy megnyitót rendez. Kiemeltük azt az erősséget, amelyet ügyfeleink nyújthatnak, és tükröztük őket a tervekben. Kihasználva ügyfeleink erejét, ennek a kávézónak az egyik legfontosabb jellemzője a vásárlási pult és a konyha közötti kapcsolat. A fal és a kiegyensúlyozott ablaküveg felállításával ügyfelünk jót tesz ebben a működési stílusban, ezáltal simábbá válik az ügyfelek áramlása.

Projekt neve : & Dough, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection.

& Dough Kávézó Belsőépítészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.