Design magazin
Design magazin
Kávézó Belsőépítészet

& Dough

Kávézó Belsőépítészet Az ügyfél székhelye Japánban található, 1300 fánkbolt márkaüzlettel, a Dough pedig egy újonnan kifejlesztett kávézómárka, és az első üzlet, amely nagy megnyitót rendez. Kiemeltük azt az erősséget, amelyet ügyfeleink nyújthatnak, és tükröztük őket a tervekben. Kihasználva ügyfeleink erejét, ennek a kávézónak az egyik legfontosabb jellemzője a vásárlási pult és a konyha közötti kapcsolat. A fal és a kiegyensúlyozott ablaküveg felállításával ügyfelünk jót tesz ebben a működési stílusban, ezáltal simábbá válik az ügyfelek áramlása.

Projekt neve : & Dough, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection.

& Dough Kávézó Belsőépítészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.