Design magazin
Design magazin
A Medál

Eternal Union

A Medál Olga Yatskaer, egy profi történész örök uniója, aki úgy döntött, hogy új ékszer-tervező karriert folytat, úgy néz ki, egyszerű, mégis tele van értelmével. Néhányan apró kelta ékszereket vagy Herakles-csomót találtak benne. A darab egy végtelen alakot képvisel, amely két összekapcsolt alaknak tűnik. Ezt a hatást a darabra gravírozott rácsszerű vonalak képezik. Más szavakkal: a kettő össze van kötve, és az egyik a kettő egyesülése.

Projekt neve : Eternal Union, A tervezők neve : Olga Yatskaer, Ügyfél neve : Olga Yatskaer.

Eternal Union A Medál

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.