Design magazin
Design magazin
A Medál

Eternal Union

A Medál Olga Yatskaer, egy profi történész örök uniója, aki úgy döntött, hogy új ékszer-tervező karriert folytat, úgy néz ki, egyszerű, mégis tele van értelmével. Néhányan apró kelta ékszereket vagy Herakles-csomót találtak benne. A darab egy végtelen alakot képvisel, amely két összekapcsolt alaknak tűnik. Ezt a hatást a darabra gravírozott rácsszerű vonalak képezik. Más szavakkal: a kettő össze van kötve, és az egyik a kettő egyesülése.

Projekt neve : Eternal Union, A tervezők neve : Olga Yatskaer, Ügyfél neve : Olga Yatskaer.

Eternal Union A Medál

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.