Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

AS & Palitra

A Kiállítási Formatervezés Az AS & PALITRA stand fő célja, hogy a vállalat termékeit háttérképként mutassa be a belsőépítészeti elemként a MosBuild 2016 kiállításon. Az stand esztétikai koncepciójának domináns eleme a pergola. A tetőgerendák végei az állványon kívül helyezkednek el, és az átalakulás illúzióját alkotják a belső külső felületre. Az állvány térfogata, amelyet boltívek és gerendák, a falak háttérképpel ellátott töredékei rendeznek, megteremtik a nyitottság hatását.

Projekt neve : AS & Palitra, A tervezők neve : Viktor Bilak, Ügyfél neve : EXPOLEVEL.

AS & Palitra A Kiállítási Formatervezés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.