Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

AS & Palitra

A Kiállítási Formatervezés Az AS & PALITRA stand fő célja, hogy a vállalat termékeit háttérképként mutassa be a belsőépítészeti elemként a MosBuild 2016 kiállításon. Az stand esztétikai koncepciójának domináns eleme a pergola. A tetőgerendák végei az állványon kívül helyezkednek el, és az átalakulás illúzióját alkotják a belső külső felületre. Az állvány térfogata, amelyet boltívek és gerendák, a falak háttérképpel ellátott töredékei rendeznek, megteremtik a nyitottság hatását.

Projekt neve : AS & Palitra, A tervezők neve : Viktor Bilak, Ügyfél neve : EXPOLEVEL.

AS & Palitra A Kiállítási Formatervezés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.