Design magazin
Design magazin
Világító Csésze

Oriental landscape

Világító Csésze A Világító Kupa tájképe Soomook-sansuhwa-ból származik, egy hagyományos koreai tájfestményből. A megvilágított kerámiaművészetként újraértelmezett táj „rajzolódik” a poharak vastagságának változásával. A Világítópohár teáscsészeként használható, és díszvilágításra vált, ha egy csészealjjal kombinálják, amelybe beágyazott LED tartozik. A lámpa érintésérzékelővel be- és kikapcsol, és egy újratölthető akkumulátorral üzemel, amely támogatja a mikro-USB kapcsolatot.

Projekt neve : Oriental landscape, A tervezők neve : Kim, Ügyfél neve : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Világító Csésze

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.