Design magazin
Design magazin
Világító Csésze

Oriental landscape

Világító Csésze A Világító Kupa tájképe Soomook-sansuhwa-ból származik, egy hagyományos koreai tájfestményből. A megvilágított kerámiaművészetként újraértelmezett táj „rajzolódik” a poharak vastagságának változásával. A Világítópohár teáscsészeként használható, és díszvilágításra vált, ha egy csészealjjal kombinálják, amelybe beágyazott LED tartozik. A lámpa érintésérzékelővel be- és kikapcsol, és egy újratölthető akkumulátorral üzemel, amely támogatja a mikro-USB kapcsolatot.

Projekt neve : Oriental landscape, A tervezők neve : Kim, Ügyfél neve : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Világító Csésze

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.