Design magazin
Design magazin
Lámpa

Newmoon

Lámpa A Newmoon egy fújt üvegből készült mennyezeti lámpa, és a kis fények a hold felületének ihletésű lyukain belül helyezkednek el, sajtos, mint lyukakkal, azzal a céllal, hogy a holdfény az otthoni légkörbe kerüljön. Ez a vonzó lyukú szélekkel bíró, üveges lámpaernyő a modernitás érzetét adja. Ezek a fény lyukak a becsomagolási szög alapján jobban és szélesebb körben világítanak. A teljesítmény és az esztétikai szépség összekapcsolódnak, és érzelmi kapcsolatot teremtenek az "Újév" és az emberek között.

Projekt neve : Newmoon, A tervezők neve : Nima Bavardi, Ügyfél neve : Nima Bvi Design.

Newmoon Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.