Design magazin
Design magazin
Lámpa

Newmoon

Lámpa A Newmoon egy fújt üvegből készült mennyezeti lámpa, és a kis fények a hold felületének ihletésű lyukain belül helyezkednek el, sajtos, mint lyukakkal, azzal a céllal, hogy a holdfény az otthoni légkörbe kerüljön. Ez a vonzó lyukú szélekkel bíró, üveges lámpaernyő a modernitás érzetét adja. Ezek a fény lyukak a becsomagolási szög alapján jobban és szélesebb körben világítanak. A teljesítmény és az esztétikai szépség összekapcsolódnak, és érzelmi kapcsolatot teremtenek az "Újév" és az emberek között.

Projekt neve : Newmoon, A tervezők neve : Nima Bavardi, Ügyfél neve : Nima Bvi Design.

Newmoon Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.