Design magazin
Design magazin
Lakóház

DA AN H HOUSE

Lakóház Ez egy személyre szabott tartózkodási hely a felhasználók alapján. A beltéri nyitott tér a nappali, az étkezőt és a tanulmányi teret összeköti a szabadságforgalom révén, és az erkélyről is hozza a zöldet és a fényt. Az exkluzív kapu háziállat számára megtalálható minden családtag szobájában. A lapos és akadálytalan forgalom az ajtó nélküli kapu kialakításának köszönhető. A fenti tervezési hangsúlyt úgy kell kialakítani, hogy megfeleljen a felhasználói szokásoknak, az ergonómiai és kreatív ötletek kombinációjának.

Projekt neve : DA AN H HOUSE, A tervezők neve : Shu-Ching Tan, Ügyfél neve : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Lakóház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.