Design magazin
Design magazin
Lakóház

DA AN H HOUSE

Lakóház Ez egy személyre szabott tartózkodási hely a felhasználók alapján. A beltéri nyitott tér a nappali, az étkezőt és a tanulmányi teret összeköti a szabadságforgalom révén, és az erkélyről is hozza a zöldet és a fényt. Az exkluzív kapu háziállat számára megtalálható minden családtag szobájában. A lapos és akadálytalan forgalom az ajtó nélküli kapu kialakításának köszönhető. A fenti tervezési hangsúlyt úgy kell kialakítani, hogy megfeleljen a felhasználói szokásoknak, az ergonómiai és kreatív ötletek kombinációjának.

Projekt neve : DA AN H HOUSE, A tervezők neve : Shu-Ching Tan, Ügyfél neve : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Lakóház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.