Design magazin
Design magazin
Digitális Átalakulás

Tigi

Digitális Átalakulás A haj divat egyik leg ikonikusabb alkotóeleme bátor lépést tesz a digitális relevancia felé. A Professional dot com és a Tigi Color Copyright termékcsaládok újjáépítését a művészek által készített, egyedi tartalom, a kortárs fotósok bevonása és a még láthatatlan formatervezési kifejezések digitális kombinációja ötvözésével sikerült kezelni. Finom, de éles ellentét a technikák és a kézműves között. Végül vezesse a Tigi-t egészséges lépésről lépésre a valódi digitális átalakuláshoz 0-ról 100-ra.

Projekt neve : Tigi, A tervezők neve : Fayssal Loussaief, Ügyfél neve : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitális Átalakulás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.